søndag den 23. oktober 2011

App-dobe-licious.


Forskellighed er okay:
Adobe har mange fede programmer og det kan som designer være svært at jonglerer med flere bolde i luften. Men som før nævnt, så tager ting tid. Hver designer har hver sin tilgang til disse programmer og benytter dem på hver sin måde. Det kan være fordi man har lært nogle fif fra andre, eller bare har fundet ud af dem selv, så tillægger man sig en stil, måde, at benytte programmet på. Der ingen forkert måde at benytte programmerne på, for forskelligheden har gjort at vi idag har mange dygtige designere, der bliver ved med at komme med nye spændende ting, som vi andre kan tage ved lærer af, og det er jo fantastisk!

Men når det så er sagt, indrømmer jeg også at det til tider kan tage pippet helt fra en med alle de funktioner, programmerne indeholder. Hvor skal man begynde og hvor er det bare træls at andre kan lave så fede ting. Det kræver helt klart tålmodighed og ikke mindst motivation. Man kan aldrig skynde på godt design. Man kan motiveres og inspirreres, men at skynde sig ud i et projekt, uden hverken at vide hvor man vil hen eller skal give sig i kast med, det holder bare ikke!

"De gamle kunstnere såsom, Dali og Van Gogh, skyndede ikke på dem selv, de lod sig inspirerer. En inspirereret person når sit mål"


Inspirration er kilden:

Derfor ønsker jeg at dele denne APP med jer. Den giver nogle helt klare fif til alle de grundlæggende ting i de forskellige Adobe programmer. Jeg kan nævne i flæng; Photoshop, Dreamweaver, Flash, After Effects, Illustrator, og mange af deres andre programmer. 

App'en hedder: "Adobe Press - Learn by video" find mere om den HER!

Sid og kig den igennem på din iphone, ipad og nyd en god kop kaffe, læn dig tilbage og lær det på din egen måde. ELLER, benyt det når du sidder ved computeren og prøv det af ;)


Som noget NYT:
Der er blevet spurgt efter en tutorial til mine "Glowing Balls" (hø'hø) som ses på det øverste billede. Det vil komme til min japanske ven i løbet af en uge, i skal være velkommen til at tjekke det ud ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar